iets donker

Professional

Loop je als (jeugd)zorgprofessional vast en/of ben je op zoek naar een sparringspartner? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als geen ander weet ik hoe helpend het kan zijn om af en toe vanaf een afstandje te kijken naar je werk, jouw rol hierin en te onderzoeken wat het lastig voor je maakt. Dit kan zowel op casuïstiek gebied, maar ook op organisatieniveau*.

Boek Claudia als spreker over Kind en Scheiding

Inzicht en bewustwording
Op intuïtieve, systemische en tegelijk praktische wijze bied ik kortdurende coaching bij uiteenlopende zaken. Jouw vraag staat centraal. Samen werken we aan inzicht en bewustwording, zodat je (weer) in je kracht komt te staan en plezier beleeft in je werk.  Mijn werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van reguliere therapie en spirituele coaching. Met beide voeten op de aarde en verbonden met de spirituele wereld. Intuïtie en ratio hand in hand, om de beste mogelijke hulp te kunnen bieden voor jou.

Inhoud consult
Bij een consult maak ik gebruik van een combinatie van reguliere en spirituele coaching. Bij spirituele coaching kun je o.a. denken aan de inzet van reading, healing, contact met overledenen en automatisch schrift. Je kunt vooraf kenbaar maken welke aanpak je voorkeur heeft. Als je geen voorkeur hebt, vertrouw ik op mijn intuïtie en stem ik de inhoud van een consult op die manier op je af.

Dus wil jij

  • Groeien in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling
  • Meer intuïtief en vanuit je gevoel werken
  • Meer in je kracht staan
  • Loskomen van beperkende patronen en overtuigingen
  • Lekker in je vel zitten
  • Met plezier naar je werk

… en ben je bereid naar jezelf te kijken en verantwoording te nemen voor je eigen ontwikkeling, dan kunnen we mooie dingen bereiken.

Investering
€85 per uur
Mogelijkheden vergoeding via zorgverzekering of via je werkgever.

Ben je werkgever?
Wil je (langdurige) uitval van een medewerker voorkomen, dan kan het waardevol zijn om te investeren in een traject gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.
Voor werkgevers hanteer ik pakketprijzen. Informeer vrijblijvend naar wat ik voor jouw werknemers/bedrijf kan betekenen.

 

* Waar nodig vlieg ik 1 van mijn collega’s in die gespecialiseerd zijn in familie- en teamopstellingen.