iets donker

Volwassene

Inzicht en bewustwording
Op intuïtieve, systemische en tegelijk praktische wijze bied ik kortdurende coaching bij uiteenlopende zaken. Als je niet lekker in je vel zit, heeft dat zowel invloed op jezelf, je werk als ook je gezin. Samen werken we aan inzicht en bewustwording, zodat je (weer) in je kracht komt te staan.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van reguliere therapie en spirituele coaching. Met beide voeten op de aarde en verbonden met de spirituele wereld. Intuitie en ratio hand in hand, om de beste mogelijke hulp te kunnen bieden voor jou.

Inhoud consult
Bij een consult maak ik gebruik van een combinatie van reguliere en spirituele coaching. Bij spirituele coaching kun je o.a. denken aan de inzet van reading, healing, contact met overledenen en automatisch schrift. Je kunt vooraf kenbaar maken welke aanpak je voorkeur heeft. Als je geen voorkeur hebt, vertrouw ik op mijn intuïtie en stem ik de inhoud van een consult op die manier op je af.

 

Dus wil jij

  • Groeien in je persoonlijke of professionele ontwikkeling
  • Meer intuïtief en vanuit je gevoel leven en werken
  • Meer in je kracht staan
  • Loskomen van beperkende patronen en overtuigingen
  • Lekker in je vel zitten

… en ben je bereid naar jezelf te kijken en verantwoording te nemen voor je eigen ontwikkeling, dan kunnen we mooie dingen bereiken.

Investering
€85 per uur
Mogelijkheden vergoeding via zorgverzekering of via je werkgever.

Ben je werkgever?
Voor werkgevers hanteer ik pakketprijzen. Informeer vrijblijvend naar wat ik voor jouw werknemers/bedrijf kan betekenen.

Een afspraak maken of vrijblijvend contact opnemen kan info@tijdvoortranen.nl of klik op onderstaande knop.