Balk

Voor ouders

 

Rouw en/of verlies zijn thema’s waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Vooral als dat vroeg in het leven van je kind gebeurt, is het fijn als je er niet alleen voor staat. Steun van een professional kan dan waardevol zijn. 

Bij rouw en verlies kun je denken aan verlies door overlijden en ziekte, maar ook scheiding is een verlieservaring met een proces van rouw tot gevolg. Rouw en verlies kent vele vormen en is heel persoonlijk. Iedereen rouwt op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

Tijd voor Tranen biedt diverse mogelijkheden voor jou en je kind om een steuntje in de rug te krijgen in periode van rouw, verlies en scheiding.

“Omdat je het niet alleen hoeft te doen”

Scheiding

Sloompje Slak ontdekt op een dag dat haar huis in tweeën is gebroken. Een avontuur vol emoties en veranderingen begint. Kinderboek Sloompje Slak, het gebroken huis voor ouder én kind bij scheiding. Lees hier meer over Kinderboek bij scheiding.

Voor gescheiden ouders die hun kind op een speelse, sensitieve manier willen ondersteunen bij het proces van scheiding. Kinderboek Sloompje Slak, het gebroken huis vormt de rode draad van de workshop. Lees hier meer over de Workshop voor Ouders, Kind en Scheiding.

Voordat er zichtbare problemen zijn is het voor je kind mogelijk om individueel of in groepsverband op speelse wijze aan de slag te gaan met belangrijke thema’s rondom scheiding. Het verhaal van Sloompje Slak, het gebroken huis staat centraal. Lees hier meer over het Preventief programma Kind en Scheiding.

Wanneer er bij je kind problemen zichtbaar zijn geworden en je vermoedt dat dit (deels) met de scheiding te maken heeft, kan de Sloompje Slak-Therapeut je helpen. Lees hier meer over het Therapeutisch programma Kind en Scheiding.

Vind een Sloompje Slak- Coach of Therapeut bij jullie in de buurt. Lees hier meer over het vinden van Hulp in de buurt.

Rouw

Meer aandacht, tijd en ruimte voor emoties binnen het (basis)onderwijs, daar zet Tijd voor Tranen zich voor in. Daarom bieden we maatwerk projecten voor het onderwijs. Lees hier meer over Tijd voor Tranen op school.

Claudia Hass | Dorpstraat 11 | 6085 BE Horn

Tel. 06-44009641 | info@tijdvoortranen.nl